Over Studio Brood
Wij maken op steen gebakken brood met slechts 4 ingrediënten: bloem, water, zout en… tijd. Heel veel tijd. Van start tot ‘finish’ krijgt het deeg 36u om te rijpen. En dat zorgt voor een unieke smaak en voor een makkelijke vertering.
We gebruiken kwalitatieve lokale bloem en meel. Van een ambachtelijke Vlaamse molen of van Marco Bakker uit Kontich. Zoveel mogelijk maken we gebruik van biologische producten.
Passie
Meer dan 15 jaar bak ik dagelijks brood voor ons gezin. Lange tijd met een broodmachine, daarna pure en ambachtelijke desembroden op steen gebakken. Eens je die hebt geproefd, wil je niets anders meer. Het is echt wonderlijk dat je met zo weinig ingrediënten zo’n prachtige broden kan bakken. Eenvoud, puurheid, ambacht, passie en tijd.
Verwen jezelf met een mooi en heerlijk desembrood. Tot gauw!
— Johan Leyssen
Onze gegevens
Studio Brood
Beeklaan 13, 2550 Kontich
Tel.: 0476 690 321
hallo@studiobrood.be
FAVV nr AER/ANT/044819